Nieuw boek

27 november 2018

Als uitgever van haar roman Een goede geest bestaat niet mag ik met trots aankondigen dat dit boek de verwachtingen van haar lezers zal overtreffen. Na haar debuut Wij zijn allemaal nomaden (2014) over haar ervaringen in Afrika, heeft Amy nu – 25 jaar na de genocide in de Afrikaanse regio waar zij werkt – een prachtige roman geschreven over een man die het geweld ontvlucht en wat dit voor gevolgen heeft. Het boek is vandaag verschenen en is met zorg vormgegeven. De roman is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Als uitgever ben ik de hoofdpersoon in het boek zeer erkentelijk voor zijn openheid, ook al kan dit voor hem risico’s met zich meebrengen.

Met Amy is afgesproken dat de opbrengsten van het boek volledig ten goede zullen komen aan Stichting Kennis zonder Grenzen. Wanneer u een donatie overmaakt aan de stichting, kunt u het boek meteen bestellen via de website www.kenniszondergrenzen.nl (zie bij ‘Boek Bestellen’). Het boek wordt daarna gratis bij u bezorgd.

Heeft u vragen?
Stuur uw vraag naar info@kenniszondergrenzen.nl.

Met vriendelijke groet,
Mik Schots, uitgever

Post navigation