Donatie

16 mei 2019

Enkele dagen geleden bereikte ons het goede nieuws dat Stichting Kennis zonder Grenzen een donatie voor weer een volledige bakkerij ontvangt, inclusief de opleiding van veertien jonge bakkers. Samen met deze jonge mensen en de lokale partner zijn we de donateur, een Nederlandse vrijwilligersorganisatie, erg dankbaar. De nieuwe bakkerij zal worden opgericht in de provincie Bujumbura Rural.

De fondsenwerving voor het psychiatrieproject gaat verder. We zijn in gesprek met fondsen en hopen dat we weer nieuwe trainers kunnen opleiden, die in verschillende provincies de inmiddels bekende mhGAP-HIG trainingen kunnen gaan verzorgen. Ook is het streven om een aantal ‘mastertrainers’ op te leiden, zodat voor de openbare geestelijke gezondheidszorg in Burundi een gedegen en zelfstandige supervisie kan worden opgezet, voor en door Burundezen.